Galleri for Dansk Fjerkræ Forum

Se de flotte dyr, huse og gårde! Lav dit eget album!


kimnielsen2.jpg
Højt til vejrs1339 visningerFoto: Kim Nielsen
Kim_nielsens.jpg
1238 visningerFoto: Kim Nielsen
foderkrubbruvare.jpg
1119 visningerI hästarnas foderkrubbor hittar vi ganska ofta höns som vill ruva. På bilden är det två benbefjädrade dvärghönor som slåss om platsen.
Foto:Linda
PICT0110res1.JPG
Katte toilet1098 visningerSå fandt mine høns ud af, at katte toilettet kunne bruges som rede. Denne måtte jeg dog flytte højer op før den blev brugt. Den anden som stå nede på gulvet, har de været inde i, men endnu er der ikke lagt æg i den.
Foto: Kim Nielsen
engangsrede.JPG
Engangsredekasse1125 visningerFoto: Hanne Lottrup
SANY0018.JPG
Dværg Brama,gul columbia.1139 visningerSkruk høns, 5 på en gang, det er da hyggeligt, men lidt for meget.
Foto:Linda Andreasen.
redeplads.JPG
Redekasse1040 visningerEgentlig ikke en redekasse, men hønsenes yndlingsplads for æglægning er under brættet her. Den er også lem, for den lukkes op og lukker for hullet.
Foto: Finn Jensen
thumb_redekasse_002.jpg
Lisas redekasse 11139 visningerRedekassen er bygget udenpå hønsehuset for at spare plads i huset, og for at kunne nå æggene udefra. Den er lavet af 12 m.m. vandfast krydfinér og er 70 cm bred, 45 cm høj og ca. 50 cm dyb. Den er 20 cm. dybere end den syner på billedet, da den går ind gennem siden af huset, for ikke at virke klodset og fylde alt for meget på ydersiden.
thumb_redekasse_003.jpg
Lisas redekasse 21017 visningerHønsehuset med redekasse. Det er hyggeligt at børn kan hente æg, uden at man skal være bekymret for om de husker at lukke døren.
thumb_redekasse_004.jpg
Lisas redekasse 31022 visningerIndersiden af redekassen. Grundet, malet og spartlet i sprækker og samlinger med akrylfuge så den er nem at rengøre. Listen i kanten sørger for at låget slutter tæt så træk undgås.
thumb_redekasse_005.jpg
Lisas redekasse 41087 visningerDer er hønsestige, da mine høns er nogle tunge damer, der ikke lige hopper op uden videre. Brættet forrest forhindrer redemateriale og æg at trille ud.
thumb_redekasse_006.jpg
Lisas redekasse 5913 visningerRedekassen udefra. Låget af kassen sidder fast med hængsler og er delvist skjult inde under kanten af væggen. Pt. drypper det ikke ind, men der kan jo hæftes et stykke voksdug eller sømmes et lille stykke tagpap på, ved overgangen mellem hus og kasse for at tætne optimalt. Låget går 10 cm ud over kassen for at beskytte mod vind og vejr.

35 filer på 3 side(r) 1