Ja så blev det tid til at tynde lidt ud i min hønsegård.
2 haner (tror jeg nok) er i dag blevet slagtet og plukket.
Det var godt nok et stort arbejde synes jeg og heller ikke specielt hyggeligt - synes godt nok de baskede meget.
Jeg synes godt nok det lugtede noget da jeg tog indvoldende ud - er det normalt ?
Jeg synes også de lugter noget hvis jeg prøver at lugte ind i dem nu.
De er placeret i en pose på fortrappen - men hvad gør jeg nu med dem ? Tarteletter eller andet ?
Er det korrekt at man ikke kan lave en hel kylling i ovnen af sådan en hane fra i sommer ? Det er ellers fars hofret herhjemme.
Det er blå orpington - er det normale at der ligesom sidder sorte fjerpose klatter under huden eller har jeg ikke plukket dem ordentligt ?
Næste gang bliver de plukket udendøres tror jeg og så skal jeg vist have en til at vise hvordan man tager indvolde ud....og halsen.
Godt nytår derude