Hvor lang tid bliver I ved med at snitte- klippe grønt til jeres kyllinger?
Jeg klipper grønt af hver anden eller 3. dag, alt efter hvor hurtigt det gror. Så har det en passende længde, ca. ½ til max. 1 cm., man skal passe på med langt græs, det kan klumpe sammen under fordøjelse og give en grim forstoppelse.
NB: jeg slå hvidkløver af som har et meget stort protein-indhold. Kyllinger, ja al fjerkræ, elsker de fine små blade. Man skal huske at så en småbladet hvidkløver-sort, da det så kan bruges til selv små kyllinger.
Update: for at undgå misforståelser, så gemmer jeg ikke grønt i 2-3 dage, men klipper HVER dag, men kommer først igen om 2 til 3 dage med klipperen på samme sted

Her får alle, såvel kyllinger som avls-dyr, altid dette fine afklippet grønt, aldrig noget halv langt stads, det skader mere end det gavner. Når høns selv "græsser" bider de også kun mindre stykker af.