« Svar #39 Dato: 28 ſeptember , 2012, 19:52 »
Okay.......Så må vi lige se! De tager jo heller ikke så meget mere foder og de kan jo spises efter få uger! Så kan det måske være vi kan beholde en eller 2 af dem så vi hele tiden får nye høns på den måde! 
Jeg vil lige fortælle dig at, hvis i slagter dem "efter få uger" får i et meget lille måltid

Racehøns er normalt først klar til slagtning efter 5-6 måneder.
Mht valg af racer, synes jeg da at i skal starte med 2 slags. Så kan i jo se om den ene race er bedre for jer end den anden.
Jeg har rigtig mange forskellige racer, og synes det er helt fantastisk at de er så forskellige...både af udseende og af sind

Karoline

Logget
Stor Wyandot, stor Orpington, Australorp, stor maran, blandingshøner, brahma, Jersey kæmper i en blandet flok til hygge og æg (1,27).
3,7 MEDK (sort sølvbrystet) til udstilling.
2,8 Sort dværg kochin (1,3 glat og 1,5 krøllet) Min store datters, til udstilling
0,0,6 hvid, silkefjeret chabo
0,3 dejlige døtre (8, 12 og 15 år)
Medlem af: Sydhavsøernes fjerkræklub, maranklub, Kochinklubben, kamphønseklubben, DFfR