
Ina, du vil sikkert ikke høre den

Generelt skal os med ledegigt holde os til en anti-inflammatorisk kostplan...
Dvs nedsæt forbruget af:
-alle billige planteolier, osse de skjulte i mayonaise og dressinger. Brug istedet koldpressede olier.
-hærdet fedt og transfedtsyrer = bagerbrød og stegemargerine fx
-fedt fra landdyr, inkl mælkeprodukter
-raffinerede fødemidler som hvidt brød, slik, sukker, kornprodukter osv
-kunstige sødemidler
Brug istedet:
-proteiner fra fisk og
fjerkræ/kanin, lidt lam, æg, vildt...
-fedt fra oliven, hørfrø, mandler, fisk bla bla
-masser af grøntsager og max 2 stk frugt
-ris, quinoa, boghvede, hirse, majsmel mm.
Mælkeprodukter og gluten kan give ledsmerter, hvis de ikke tåles....
listen er lang, det er bare et lille udpluk

Og retter man sig efter denne liste her, så er sidegevinsten osse at man slipper fuldstændig for oppustet mave!

Kender iøvrigt en der er på vej ud af en "depressionslignende" tilstand på kostforandring... igen laktose og gluten der er synderen!
Vil lige understrege, at der intet "hokuspokus" er over mig

De fleste læger er godt klar over sammenhængen, men det dur bare ikke at udskrive en recept der hedder: "du skal lægge om på dit liv og dine madvaner"... folk vil jo ha' en pille mod problemet
