Håber ikke jeg fik startet noget.

men der er kommet rigtig mange meninger frem, man kan forholde sig til.
Grunden til at jeg spurgte var at jeg helst vil købe fjerkræ ind, så det passer med
at jeg kan få det hele slagtet på en gang.
Sidst jeg slagtede vejede mine tværstribede hanekyllinger 1,6 -2,3 kg ved 21 uger og hønekyllingerne omkring 1,2, som jeg godt kan lide dem, de hvide vejede 4,5 - 5,9 ved 18 uger. Dem vil jeg så helst have ved 12 uger, men klokkede i det ved indkøb.
Tror jeg vil satse på at orpingtonerne skal slagtes ved ca. 16-18 uger, og få et godt
kompromis mellem mørhed, smag og vægt, og få de erfaringer det giver.
Igen som nævnt før kommer det hele nok lidt an på smag og behag.
Lijlensøe's store hønsebog har jeg en gang læst, den nævnte vil jeg prøve.
Glæder mig til foråret.
