Min major har lige rørt en rugbrødsdej i dag 
Elsker den maskine.
Hvis ikke ismaskinen var så dyr, så havde den også rørt is i disse varme dage vi har haft 
Held og lykke med din major Mikkel den bliver du glad ved 
Når nu du ikke har en ismaskine, så er her et tip til en skøn is, der ikke skal pussenusses under indfrysning:
Næste gang du laver syltetøj (hos mig bliver det brombær, vi har p.t. 2 ltr. solbæris på denne måde i fryseren), så tag ca. ½ dl. af syltemassen fra INDEN du tilsætter stivelse (hvis du da bruger det). Pisk ½ ltr. fløde til skum og vend forsigtigt syltemassen i. Sæt i fryseren og vupti så er der is dagen efter.
Jeg har også prøvet bare med blendet frugt (fersken/lime og banan/peanutbutter), men der kom iskrystaller i, så jeg vil helt sikkert tro at det der med at koge det først spiller en vigtig rolle. MUMS det er lækkert. Når det skal være ekstrafint får portionen lige en klat færdig syltetøj og et drys rosensukker hjemme hos os

@ Mikkel S. Tillykke med maskinen. Dej til brød er jo den ultimative prøve, så hvis du er begejstret for maskinens kundskaber dér, så er det perfect match
