Haha, I er bare for skønne, hele bundet!

(Og Bjørn, du SKAL med til Gavnø!!!

)
Jeg brugte nedenstående opskrift, men min fik ca. 20 min mere, idet den ellers var flydende i midten. Tilsatte desuden 100 gram chokolade, hakket i store stykker. Det gør en verden til forskel, synes jeg. Brugte ikke varmluft (bruger jeg aldrig til kager, da jeg synes de bliver tørre).
Chokoladekage:
http://www.kagekonen.com/search/label/chokoladekageSugarpaste blev bestilt hos
www.kagekompaniet.dk... Jeg bestilte 5 kg for 300,-, men da der nok går ca. 500 gram til én kage, var 30,- pr kage en god pris, synes jeg

Det var også her jeg bestilte farve.
Selv om jeg ellers havde tjekket mærket på en engelsk side, opdagede jeg til min store ærgelse at der var mælkepulver i...øv øv
Vedr. æg, så tror jeg måske man kan bruge "hørfrøslim"...ja, det lyder klamt, men det er hørfrø, som ligger i vand natten over. Vandet bliver som æggehvide, og bruges som erstatning for æg af veganere. Jeg har ikke selv prøvet det. Og ellers ville jeg da simpelthen kaste mig ud i at prøve at lave en uden æg, og se om ikke det skulle blive ok alligevel?
