Du kan faktisk bage, køle, pynte og SÅ fryse kagerne, hvis du har mere fryserplads end du har tid.
Til at lave de perfekte "swirls" på toppen, vil jeg anbefale en stor "tyl" i metal og så køb en pakke med 12 engangsposer (de kan godt bruges mere end 1 gang). Jeg ser lige om jeg kan linke:
http://specialkoebmanden.dk/tyller-tilbehoer-96/sproejteposer-159/12-stk-engangssproejteposer-30-cm-552.htmlJeg håber det er ok med et link til noget engelsk, for her er der rigtig fin info om swirls (=fin top på cupcakes):
http://halfbakedsweets.blogspot.com/2010/08/swirl-or-poop.htmlNår jeg laver topping, laver jeg det gerne v. stuetemperatur, så det er blødt at arbejde med. Jeg lægger det derefter på køl i ½ time, så det stivner let, men stadig er blødt at arbejde med.
Hvis du har frugt- eller chokoladestykker i din topping, er det vigtigt med den store udgang på din tyl, da det ellers stopper til inden "udgangen"
Husk, at hvis du har frugtsaft eller frugtstykker i toppingen, og du vil pynte med fx sukkerblomsterdrys ovenpå: frugtsaft smelter sukker, så lav evt. en prøve og hvis det smelter for meget (farven løber ud og sukkerblomsten bliver blød), må du vente med at lægge blomster på til sidste øjeblik.
Du kan evt. lave topping m fx hvid chokolade i i stedet for frugtsmag, og så pensle din cupcake med en koncentreret puré af fx hindbær inden du lægger toppingen på - bare til at friske smagen lidt op. Puréen kan også fyldes i et lille hul midt i din cupcake, som du laver med en teske - husk at gemme kage"proppen", så du kan dække hullet igen inden du putter topping på.
Hvis du bager cupcakes, og bare har papirformene stående direkte på en flad bageplade, så husk at bruge 2 forme pr. kage, så holder de faconen bedre. Ellers er en god investering en muffinsform, så bliver alle kagerne helt ens i faconen.
Fyld papirformen 2/3 op med dej, så passer størrelsen ret fint
Rør meget gerne dejen på en røremaskine og lad den bare snurre efter alt er blandet i 10 minutters tid for at blive blandet rigtig godt. Snup en latte og et ugeblad mens du venter - gerne i hønsegården

Cupcakes bliver vildt hurtigt tørre, så lige så snart de er afkølet, skal de pakkes ind. Men de skal være HELT afkølede først. De har ligefrem godt af at blive frosset, de virker helt friske, når de bliver tøet op, så lav bare på forskud

Jeg smider lige opskrifter ind om... lidt senere og ALLERSENEST i weekenden. Hvis jeg skylder opskrifter og nogen skal bruge dem inden weekenden, så sig endelig til, så ser jeg lige hvornår jeg kan få dem puttet ind
