Jeg havde også et voldsomt (synes jeg selv) orme"angreb". En morgen lå der en ordentlig bunke "spaghetti" på skidebrættet. Jeg læste mig frem til at Grå Bynke skulle være godt, bedst som forebyggende, men det her var op til weekenden, så noget måtte jeg finde på... Jeg tog et par "grene" af en bynke, smed det i hakkeren sammen med et par fed hvidløg og et alm. løg, blandede det med A38 og havregryn- så var der ormeguf.
Dagen efter tog jeg nogle flere bynkegrene. Dem gav jeg et opkog og lod dem trække ca 10 min. Det vand blev så siet over i deres store vandbeholder, der rummer 10-12 l.
2 dage efter det første "angreb" kom der en lille klump orme - men jeg har ikke set orme siden! og det er nu en måneds tid siden det startede.
![Smiley :)](https://fjerkrae.dk/prod/Smileys/default/smiley.gif)
Jeg koger bynke til dem hver anden gang vandbeholderen skal fyldes.
Hilsen
Bente