« Svar #1 Dato: 16 November , 2012, 09:34 »
Er det poser med friske hele blade?
Man anbefaler blanchering inden grønkålen hakkes og fryses.
Men generelt er det sådan, at vitaminerne tager langt mere skade af opvarmning (kogning/bagning/stegning) end af nedfrysning.
Jeg ville nok prøve at fryse nogle hele blade ned uden blanchering. De mister sikkert sprødheden ved nedfrysning, men kan jo hakkes og blandes med andet fodder senere.
« Senest Redigeret: 16 November , 2012, 09:43 Fra hanemikkel »

Logget
Har eller har haft:
Høns: Faverolles (laksefarvede), Australorp (sort, blå), Araucana (vildtfarvet, sort), Maran (sort-kobber), New Hampshire (rødbrun), Sussex (lys), Italienere (hvide).
Ænder: Orpington (gul), moskus (hvid), campbell (khaki).
Gæs: Danske gæs (grå), Steinbacker (grå).