Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
america.png Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns

Nyeste

Forfatter Emne: Grynede æg  (Læst 3905 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline fru.klein

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 16
Grynede æg
« Dato: 11 August , 2010, 10:47 »
hej Vi har 5 Isawarren, som faktisk lægger ok med æg, men mange af dem er grynede, når man spiser dem som blødkogte. Altså hviden skiller lidt lige som frisk mozarella, og det er ikke særlig lækkert? Er det hønsne eller maden? nogle bud?

Offline Tanja S.B.

  • Bruger
  • Indlæg: 2 098
Sv: Grynede æg
« Svar #1 Dato: 11 August , 2010, 10:54 »
Da vores første isaer begyndte at lægge æg, var det præcis det samme. Det rettede sig efter et stykke tid. Og så lærte jeg at æg faktisk godt kan være for friske. De skal helst have et døgns hvile, så er de bedre at koge, både til blødkogte og hårdkogte...
Pt. tror jeg ikke vi har problemet, selvom vi spiser de friske, så det har nok også noget med hønens alder at gøre...
Mvh. Tanja :)
Maran (sort-kobber og blå-kobber)
1,4 serama (børnenes)
+ diverse

0,1 kleiner münsterländer, 1,2 katte, 2,0 banditter

www.racefjerkrae.dk
www.orpington.dk
http://maranklub.dk

Offline fru.klein

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 16
Sv: Grynede æg
« Svar #2 Dato: 11 August , 2010, 11:07 »
tja alderen er der jo ikke så meget at gøre ved.. så vi venter ;o)

Offline Heidi NJ

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 526
  • Det er høns! De er ikke organiserede!
Sv: Grynede æg
« Svar #3 Dato: 11 August , 2010, 12:24 »
Jeg synes også vores ind i mellem kan være lidt grynet i hviden, hvis vi bruger dem "for friske".
Med venlig hilsen Heidi

Offline fru.klein

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 16
Sv: Grynede æg
« Svar #4 Dato: 11 August , 2010, 12:28 »
heheh ja tænk en gang at man kan klage over FOR friske æg. Gad vide om de nogensinde har prøvet det i brugesen ;o)