Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: Bageren efter 21 ſeptember , 2014, 18:46
-
Hej alle..
Jeg har igen i år syltede 12 kg asier.
Jeg plejer at bruge dild skærme.
Men i år har jeg ikke kunne skaffe skærme.
Så brugte alm dild i stedet.
Nu er mit problem at det er begyndt at gære!!
Nogle som har haft samme problem??
Evt kender en måde at rede det??
Mvh Jonas
-
Du skal i hvert fald ikke give dem til hønsene!
I Den Grønne Syltebog står der om gærede asier:
Asierne gives et opkog i ren eddike og lægges efterhånden tilbage i de rensede glas eller krukker. Eddiken kasseres, og en ny lage af eddike og sukker koges, tilsættes 2 tsk. flydende Atamon pr. liter og hældes over straks. Dild og krydderier kasseres, og hvis det er nødvendigt for smagen, koges friske syltekrydderier med i den ny lage.
God fornøjelse.