Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Høns => Emne startet af: GokkeLotte efter 08 November , 2013, 07:54
-
Jeg så ikke nogen repons i shout på den helt lange video.......... her er en lidt kortere variant: [url]http://youtu.be/Qc7YMXwOKTM[/url
-
http://youtu.be/Qc7YMXwOKTM her virker linket vist.........
-
Jeg har set alle Hugh's chicken runs programmer om hvordan han prøver at omvende en mindre landsby til at spise egne æg og slagtefjerkræ- og hvor han også selv kører to hønserier med slagtekyllinger, et traditionelt og et fritgående, som han viser frem for folk og man følger kyllingerne fra start og til slagt og man får virkelig indblik i hvad der egentlig foregår i sådanne produktioner.
Det er, synes jeg, rigtigt gode og oplysende programmer og de kan kun anbefales.
-
Jeg så også alle programmerne sidste gang, de blev vist og er enig med Lene
-
Jeg var også ret imponeret- der er en kæmpe forskel på hugh`s programmer og det overfladefis fra Bitz og Fisk herhjemme......... deres "æggevurderingsvariant" var bare til grin.........., men mange ser altså deres udsendelser!Det seneste program fra dem var der åbenbart heller ingen der så? Jeg tænkte nok, at mange herinde allerede kendte Hugh og hans mission, men det er da rart med respons fra de mere garvede hønseejere, når man selv er nystartet igen igen........
-
Der er nok også mange som fravælger disse programmer, enten fordi de ikke ønske at se elendigheden eller ikke kan holde ud af at se sandheden.
-
Bitz og Frisk fik adgang til min TV med deres udsendelse om æggetest, men det blev så afgjort også sidste gang /d
-
Apropos lørdagskylling så jeg, at de i Netto har "gammeldags" lørdagskylling i foliebakke, som økologisk.
-
DU får mere øko-kylling for pengene ved Nettos frosne kyllingebryster. Det smager ikke som kylling gjorde da jeg var barn, men jeg får knap så dårlig samvittighed som med det andet jeg kan købe.
-
Jamie Oliver har lavet noget tilsvarende - ikke hvor han opdrætter men hvor han til et selskab serverer kylling af forskellig og viser film og andet om hvor de kommer fra. Det gav også stof til eftertanke både for de involverede gæster og tv seerne.
Sonja