Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Høns => Emne startet af: Annemarie2013 efter 30 ſeptember , 2013, 19:15
-
Stod i Netto idag og skulle købe en hel kylling og blev så opmærksom på deres farver. Alle var rosafarvet pånær deres Gourmetkylling der var gul.
Hvorfor denne forskel?
-
Det er nok fordi den gule har haft en ordentligt liv
http://politiken.dk/mad/madnyt/ECE1650023/netto-har-succes-med-velfaerdskyllinger/
-
Bliver jeres slagtede kyllinger også gule i skindet ?
-
Og den er blevet fodret med majs. Hvis man ser såkaldt majskyllinger, så er de også mere gule i skindet.
-
Kan det ikke også have noget at gøre, hvilken race det er, synes jeg læste om nogle kyllinger som var blå i skindet. Har indtil nu kun slagtet fjerkræ med lyserødt skind, men med gult fedt og håber jo også mine dyr har haft det godt. ;D
-
Jo, der er forskellige racer, og hybrider som er forskellige i skindfarven (hvide, gule, sorte og blå) og majs fremmer den gule farve.
-
Kan se at de har været fodret med majs, men de var meget mere gule end Nettos såkaldte majskylling og fedtet sad mere løst.