Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: Miss Julle efter 26 April , 2012, 19:50
-
He he det der hønse feber er en farlig ting vil jeg mene.
Især nu hvor hønsene efter knap 10 dage har vænnet sig til at der vanker "guf" hver gang de ser mig.
Idag her til aften kneb det med at finde gode sager, så jeg tog et raid i køleskabet.
Noget forbeholden lavede jeg en skål med hvad jeg fandt og begav mig ud til de ventende fugle. noget spændt på om det ville falde i god jord.
Det må siges at de tog vel imod det, måske de nu har sat næbbet op efter en højere standart frem over.......
Blandingen bestod af :
De sølle rester fra vores aftensmad, ny kogte grønne asparges, lidt kogt blomkål, groft franskbrød i små tern, et par skefulde hytte ost, og sidst men ikke mindst et pænt stykke Ementaler(selvfølgelig økologisk) - købt hos det lokale osteri ;-) men tæt på smid ud dato. Osten fik en tur i rivejernet og det hele blandes med 2 dl vildtfugle frø og lidt solsikkefrø.
Hold da op en larm de kunne lave..... Selv de der var gået i seng stod op for at deltage.
-
/o Sådan skal det være. Naturlige affaldskværne, og så er det sådan en rar fornemmelse både at se maden blive brugt op, og se hønsene gå i spåner over lækkerierne :D.
-
/o