Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: Loppe efter 06 Maj , 2011, 14:22
-
Der tales om at man kan stappe gæs, ænder og kalkuner med ulige typer fyld, er der nogen som har opskrift på hvad man kan ha indeni kyllingen når man steger den hel??
-
Jeg har prøvet med 2 citroner - skåret i store både samt forskellige stænger krydderurter :-)
-
Så skal den på grillen i aften ;)
-
Hvidløg, citrusfrugter med syrlig smag, praktisk taget alt inden for krydderurter. Man kan også udbene en kylling og fylde den med fars m.m. Det er ret svært, men ser tjekket ud. Lidt en blære-ret.
-
Det allerbedste er POELSE-FARSE. Eneste problemet er at det kan nemt blive lidt "under-kogt", og det er en stor helse-risiko. Du maa kontrollere den invendige temperatur paa fyldet med en temperatur "probe".
-
Gnid skinnet med en ½ citron, drys den indeni med salt og peber, og kom resten af cirtonen i, sammen med hvidløg, rosmarin.
Super lækkert
Kan evt. serveres med forkogte nye kartofler som kommes på grillen 6-7 min før kylle er færdig, hvidløgsdip og en dejlig frisk salat...
Velbekomme....
En anden er at åbne en dåse coca cola , træk kylle over så dåsen forsvinder og sæt den så på weberen i ca 45- 60 min .
Cola gør at kylle bliver dejlig saftig og får en fin anderledes smag.
-
Kan jeg stege en fyldt kylling i stegeso?
-
sagtens. Du skal bare tilpasse stegetiden. Hvis du har grønt i bare som smagsgiver, så steger du den som normalt. Hvis du har farsfyld i, så er det meget vigtigt at den får tid nok, så der ikke er råt fyld i midten.
-
Jeg havde i citron og masser af friske urter,,,guuud hvor det smagte godt ;)