Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Johanne Schiødt efter 06 Marts , 2011, 20:06
-
Er der nogen som har en god og gerne lidt anderledes opskrift på and(moskus)?
-
Skær kødet fra og put det i hakkeren. Så kan du lave ande-farsbrød eller ande-frikadeller.
Det er ihvertfald "lidt anderledes" ;D
Danny
-
Hi hi, nej det er til os og nogle gæster. Jeg har aldrig lavet and før og slet ikke moskus ;) så sådan lidt lækkert og gerne nemt /o
-
Steg den hel, ude på grillen f.eks.....
http://www.kuglegrill.dk/andesteg.html
server f.eks med hele kogte kartofler, der efterfølgende er stegt på panden,
og derefter drysset med friske krydderurter efter smag...
samt f.eks denne salat:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=1046
eller denne:
http://arla.dk/opskrifter/broccolisalat/
Velbekomme :)
-
Der må være et utal af opskrifter på nettet.
Men søg på Berberiand i stedet for Moskusand, det giver nok flere opslag.
-
Peter ;D jeg KAN ikke grille hi hi. Det lyder ellers godt /o. Kan den laves i ovn i stedet?
Erik- jeg synes mest der er opskrifter på andebyst man finder, og jeg har jo en hel and :)
-
Hej Johanne :)
Selvfølgelig kan den laves i ovnen, jeg plejer at lave den i stegepose,
så er der ikke så meget rengøring bagefter ;)
Jeg langtidsteger ved 165 grader i ca. 3 timer.
Du skylder den godt, og gnider den med salt og peber indvendigt, og
salt udvendigt og fylder den med svesker, æbler, appelsiner, selleri eller
hvad hjertet begærer...
Skal for god ordens skyld lige nævne, at det er fruen der har givet dig
opskrifterne deroppe, ligesom denne.
Knus Marianne
-
Åh tak Marianne :D du skal da snart have din egen profil hva?? ;)
I vores familie har vi en genetisk defekt der gør at vi ikke er i stand til at grille så meget som en pølse ::)
Jeg glæder mig meget til at smage anden, det er jo den vi fik fra jer af.
-
Jeg plejer at grydestege mine moskus'er - ca 1 time pr kg. Brunes først og så rigeligt med kogende vand ved + diverse kryderier. Så skal den bare stå og småkoge i den tid, der passer til vægten.
-
Du kan bare glæde dig, Johanne, de smager fantastisk :)
Med hensyn til profilen, så deler vi bare, skal bare lige huske at
få sat mit navn på, så ingen er i tvivl om, hvem der skriver 8)
Kim: Har jeg aldrig prøvet, men kunne da helt sikkert være et alternativ engang ;)
Mvh. Marianne