Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: marix efter 20 ſeptember , 2010, 10:08
-
jeg lavede hummerbisque igår og efter at have sigtet den, pakkede jeg alle hummerresterne, som nu er mos ned til hønsene.
lige nu nyder de hummerguffet og østersskaller.
samtidig er jeg også lidt nervøs for om de kommer til at smage af fisk/skaldyr. husker fra mine yngre dage, da jeg til tider blev præsenteret for frostkyllinger (5 for 100,-) og kan uden problemer fremkalde mig den kedelige fiskesmag disse kyllinger smager af, da de så vidt jeg ved, er opfostret på rester fra fiskeindustrien. og det sidste jeg ønsker er selvfølgelig at mine høns skal komme til at smage af fisk.
hvor meget fisk/skaldyr kan jeg give dem uden det går ud over smagen?
en anden ting jeg har tænkt over er, at jeg jo både har brugt noilly prat og hvidvin/champagne i bisquen. jeg reducerede jo al alkoholen væk, så det burde jo ikke have nogle betydning for hummerguffet, vel?
-
Du kan rolig give dine høns resterne af hummerafkoget,de kyllinger du har fået som smagte af fisk,har sikkert fået fiskemel i foderet. Med hensyn til vin og cognac er spiritussen fordampet ved kogning,der er kun den gode smag ;D
-
helt perfekt.
kan også se at de er meget glade for det ;D