Forum > Opskrifter

suppehøns

<< < (2/2)

Majbrittbo:
Ja- i foråret slagtede jeg 4 stk sussex. De var lige næsten 2 år gamle... tænkte at langtidstrgning på Weberen ville mørne den... og ja det ku sagtens spises bryst mm var ok- men lårbasserne de var ret seje- elastik😔😝😅 så nu går jeg så og tænker- vi har sådan en sous vide... kødet puttes i pose og lukkes og koges i maskinen i laaaaannnnggg tid... jo det må prøves med en af de gamle damer. Så må vi se om det bliver godt🤞☺️☺️ Alt kød bliver godt mørt i sous viden, kommer jo an på om det får tid nok...👍 ellers er det suppe og tarteletter af de 2 sidste damer...

Gerda:
Sådan en sous vide har min svigersøn også. Og der skulle absolut koges blødkogte æg i den. Det duede bare ikke. Men ellers hvis man skal have det godt mørthar jeg hørt et gammelt husmoderråd. Kom en snaps i. Jeg har ikke selv prøvet det endnu.

Vinnie76:
Nu har jeg ikke den luksus at have mine egne høns, så jeg plejer at købe dem så frisk som overhovedet muligt. Føtex tilbudsavis har en øko. kylling fra De Danske Familiegårde. Jeg tænkte på om den er god til at lave suppe med, eller skal jeg finde en anden slags?

Navigering

[0] Emneindeks

[*] Forrige side

Skift til fuld version