Det gælder jo alle animalske fødevarer.... når jeg slagter lam "forærer" jeg køber 500 -600 kr, når foder og slagter er betalt, og mange vælger ikke at købe da det er for dyrt... Ja i forhold til de Newzealandske der IKKE behandles som værdige dyr, har en anden smag og tekstur end dansk lam.
De der køber kød hos mig vender altid tilbage med positive oplevelser omkring kødet - så godt kød har de aldrig fået før mv. og det er jeg da taknemmelig over at de gider ulejlige sig med, men det er fordi de faktisk ER overrasket over så stor en forskel der er.
Så kast ikke med sten hvis du bor i et glashus.. tænk over hvilke fødevarer (animalske produkter) du selv køber...
Er DET dansk, økologisk, fritgående osv?. Sjovt nok hører man sjældent folk der siger: jeg køber det billigste, papkyllinger, kød fra udtjente malkekøer eller fra udlandet eller bare slagtet i udlandet.
Folk der er forarget over folk i pels tænker ikke over hvilken hud deres sko/handsker/læderlakker kommer fra og spiser gerne svinekød der kommer fra en so der lever hele livet i en stald, hvor den får det ene kuld efter det andet mens den aldrig har sat trynen i jorden og levet som et svin.
Hvorfor skrev jeg så det??? fordi jeg er træt af folk der brokker sig over at andre ikke vil betale det det koster. Sådan er det bare! ... sælg eller lad være.
Mvh Christina