0 Medlemmer og 2 Gæster læser dette emne.
Saltede mandler, det hitter ca. 250g gode saftige mandler ligges i en stor skål og overhældes med kogende vand, der blandes salt i til det er en meget kraftig saltlage (beklager ingen vægt, jeg slumper i et køkken) det lader du stå i 15-30 minutter.saltlagen hældes fra og mandlerne rystes lidt så de ikke sejler i væske. Fordel dem på en bageplade og sæt dem i ovnen ved ca. 130 grader, indtil de skifter farve i midten (de bliver lysebrune)Husk at vende rundt i dem et par gange, så de bliver varmet jævnt.Når de er færdige og kølet af mangler du det vigtigste.... put dem i et flot glas og lav et advarselsmærkat til glasset Påskriften skal være..... ADVARSEL STÆRKT VANEDANNENDE God fornøjelse
Ups... nu har jeg 200g mandler svømmende i ca ½ liter kogende vand med et halvt kilo salt i.,.. det er jo da lige en lidt anden opskrift
NØJJJJJJJJJ de smager godt