Tak for hjælpen!
Den er nu inde i ovnen på 125 grader uden varmluft. Den er stoppet med æbler, svesker og løg, mums! Det fylder jeg også gerne i mine kyllinger, når de skal tilberedes, og ja, det giver bare sådan noget lækkert saftigt kød
Hals, vingespidser osv. ligger klar til sovsen i en gryde med lidt vand i køleskabet. Fedtet ligger i en skål i køleskabet, men hvad skal jeg lige bruge det til? Lidt af det til at bage sovsen op med... Jeg kan vel ikke putte det i sovsen, det bliver den vel for fed af? Kunne jeg bruge det til at stege kartoflerne i i ovnen monstro?
Senere i aften, skal jeg lave søde kartofler og skalotteløg, bagt med farin og smør, samt kartofler, skrællet og delt i 2-3 stykker, som skal bages med smør og lidt olie. Og så bagt romainesalat, og bagte hvidløg...ej, gad vide om det hele overhovedet kan være i ovnen??!!!