Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
america.png Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns

Nyeste

Forfatter Emne: kyllingekød/fars  (Læst 2595 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline poultry

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 34
kyllingekød/fars
« Dato: 23 Januar , 2012, 21:29 »
hej herinde på forum.

hvordan hakker i jeres kyllingekød til fars til frikadeller? har prøvet med to forskellige kødhakkere og det sætter sig bare fast.

nogen ideer?

mvh dennis.

Offline Lone Knap

  • Bruger
  • Indlæg: 429
Sv: kyllingekød/fars
« Svar #1 Dato: 23 Januar , 2012, 21:33 »
Jeg smider det i min gamle kenwood. Den hakker fint, men måske din kniv trænger til at blive slebet??

Offline Ankerine

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 3 138
  • Verdens smukkeste fugl
Sv: kyllingekød/fars
« Svar #2 Dato: 23 Januar , 2012, 21:35 »
- og kødet skal være KOLDT. Hvis alt andet mislykkes (nysleben kniv er påkrævet) så prøv at lægge kødet i fryseren til det er meget fast i konsistensen og hak det så.
2.17 Araucana, blå og blå/guldhalsede
1.2 Moskusænder
2.5 kaniner
2.1 katte af garage-oprindelse
1.0 labrador, gul, sød og tyvagtig
1.0 ulvegrå schæfer, træner til sherifstjerne
1.0 perfekt (næsten) ægtemand

Offline poultry

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 34
Sv: kyllingekød/fars
« Svar #3 Dato: 23 Januar , 2012, 22:15 »
tak tak tak har fundet ud af det nu :)

det er fordi det er kommet hel i også sætter det sig fast i kniven. det skal skæres i små tern så kører det lige så fint igennem /o

Offline Danny Westh

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 2 733
Sv: kyllingekød/fars
« Svar #4 Dato: 23 Januar , 2012, 22:22 »
Jeg havde samme problem men da jeg skiftede til en anden "skive" med større huller i, så kørte det fint igennem.

Danny
Himlen bør altid være blå!

Offline Henrik R.

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 41
  • HUSK dagen idag er den første i resten af dit liv.
Sv: kyllingekød/fars
« Svar #5 Dato: 23 Januar , 2012, 22:35 »
Det bedste resultat er nu hvis kniven er skarp.
Og de bliver slidt af at blive brugt - lige som din køkkenkniv.
Det er ikke noget du selv kan gøre - med mindre du har en plansliber.
(En meget dyr og stor maskine)

Et sliberi eller den lokale smed kan normalt gøre det.
Prisen aner jeg ikke noget om, men jeg fik slebet et knivsæt til en fåresaks for 50,- kr. ("orange")

Husk at medbringe BÅDE kniv og hulskiver, for de skal passe sammen bagefter.

Henrik