Hej Helle
Han endte i gryden, som grydestegt, men dog på traditionel vis, krydret med salt og peber, og så godt med persille fra haven, godt nok frosset, men der er stadig mere smag i den, end det man køber i forretningen, det smager nemlig ikke af noget.
Og jeg kan sige dig, at det er den bedste kylling, jeg har fået i over 30 år.
Alt det kylling man kan købe i poser, som lår og overlår osv. det er nærmest blevet ulækkert efter denne kulinariske oplevelse.
Vi må have gang i nogle kyllinger og få fodret op til slagtning, men det skal så nok være med æg udefra, da der ikke er så meget i silkehøns, *gg
Jeg ved ikke, hvordan de Skånske blomsterhøns er som mad, men jeg ved da, at der er nogle racer der er formidable som kød kyllinger....
Men vi vil helt sikkert prøve nogle af de opskrifter, der står her på siden, og vi glæder os til det, det vil nok først blive hen på efteråret, tror ikke vi får opfodret nogle kyllinger inden.