Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum

introduktion

Introduktion til TinyPortal

TinyPortal (TP) er en storslået modifikation af Simple Machines Forum (SMF). Det vil gøre dit simple SMF forum til en fuldt operationel portal. Det vil udvide din SMF forum med FrontPage muligheder, artikler, Paneler fyldt med blokke, og programudvidelser, med en on- gå liste over Modul add-ons til at vælge fra.

udviklet til at fungere problemfrit med SMF, bruger mange af dens interne funktioner og er derfor mere sikker. Der er ikke behov for 2 admin grænseflader memberbases eller temaer at styre som med andre portaler. Tiny Portal vil operere på et enkelt software-system. Den bedste måde at sige det: "TinyPortal" er en udvidelse af "Simple Machines Forum", ikke 2 forskellige integrerede software

.

TinyPortal giver dig mulighed for at opsætte HTML / Javascript, PHP, eller BBC artikler og blokke. Udvidede tilladelser giver dig alle de admin / bruger indstillinger du kan bede om. Tilføjelse af indhold til dit websted har aldrig været nemmere, og det vil have dit websted bære, at professionelle appel.

bedste af det hele, det er GRATIS!


TinyPortal Features include :

- Artikler : er HTML, PHP, BBC, importerede eller eksterne sider med valgfri forfatter information og visuelle muligheder for at vise alene, med paneler og blokke, og / eller med andre genstande. Alle artikler kan kategoriseres, eller har kommentarer og vurderinger.

- Forside : er den første side eller indeks side af din TP & SMF site. TP giver dig mulighed for at pynte din forsiden nogen måde, du ser passer ved forum indlæg, artikler, plader og blokke, og endda moduler. Hvis du ikke er interesseret i alt dette, kan du vælge din forside at gå direkte til dit forum indeks. 

- paneler : er flere sektioner eller containere, der holder alle dine blokke. Der er det øverste panel, øverste panel, frontpanelet, lavere panel, nederste panel, venstre panel, og højre panel. Disse paneler hjælpe med at kontrollere layoutet på din TP & SMF drevet forum.

- Blokke : disse er små kasser af information eller funktioner i HTML, PHP, eller BBC. De kan placeres i vilkårlig rækkefølge, i hvilken som helst panel og afsnit / virkningen af ​​TP & SMF drevet site.

- Moduler : er forbedringer til TinyPortal skrevet af forskellige udviklere at tilføje nye evner til de overordnede funktioner på sitet. Eksempler på et modul ville være:. File Manager, Gallery Manager og Chat

- plugins : er ændringer i eksisterende TinyPortal funktioner eller moduler, som udvider sine evner. For eksempel foretages, hvis nogen en ændring at tilføje en WYSIWYG editor, der kan bruges i artikler eller blokke.

For mere information, besøg vores Dokumentation