Forum > Forumdag

Forslag til smagning af kød

(1/1)

Lene Lestat:
Sidste år på Forumdagen, blev der tilberedt lidt forskellige racer fjerkræ. Og dette var (synes jeg) en udmærket ide. DOG er det nok lidt svært helt at sammenligne resultatet, da :
1) Kyllingerne var ikke lige gamle
2) Kyllingerne var helt sikkert ikke blevet fodret på samme måde

Så her kommer mit forslag :
Henriette Hall eller Peter Agger som stod for projektet, kunne måske have en flok hanekyllinger af forskellige racer og på samme alder gående noget tid før forumdagen.
Men kun hvis de selvfølgelig har tid, lyst og ikke mindst plads til det.

ps. det er kun et forslag og jeg vil gerne donere en hane af hver af mine racer.

KEW:
selv om jeg ikke kan være der og netop har haft spørgsmål til selv samme emne altså omkring smagen og strukturen af kødet racerne imellem så syntes jeg dette forslag er en genial ide for der er helt sikkert andre end jeg med samme spørgsmål /o /o /o

Veteranen:
Godt og sjovt forslag, Lene /o
Her bliver helt oplagt gode muligheder for fornøjelige diskussioner om race, fodring, tilberedning og alder ;D
Jeg har engang lavet stegt unghane som jeg serverede udskåret, og fik spørgsmålet fra en af mine gæster: hvad slags kød er det? Trist at folk tror at industribabyer er det "rigtige" hønsekød.
Herfra donerer jeg også gerne en unghane til projektet :laugh:
Hilsner

Hans-Kurt:
Er det blevet til noget dette her ??. Nu skal datoen for Forumdag 2015 jo snart offentliggøres /2

Navigering

[0] Emneindeks

Skift til fuld version