Dansk Fjerkræ Forum

Imens vi venter

Igen i år er alle fjerkræudstillinger aflyst pga. fugleinfluenza, så vi må nøjes med at se på billeder fra tidligere år. Her fra Landsudstillingen i Herning 2014, hvor der også blev udstillet æg.Foto: Egon Jensen

Læs mere

Kom til forumdag 18. september

Kom til forumdag hos

Agger VIN & PARKGOLF
Ungersbjerge 7
5683 Haarby

18. september 2021 fra kl. 11-15For en del år siden mødtes vi, medlemmer fra Dansk Fjerkræ Forum, til hyggeligt samvær en gang om året. Desværre løb traditionen ud i sandet, efterhånden som Facebook "tog over", men i år mødes vi igen.

Der kan købes sandwich til 49 kroner, ved bestilling via denne tråd senest 16. september. Drikkevarer kan købes på stedet, hvor der også kan købes Peter Aggers hjemmelavede vin med hjem. Der vil være hyggelige timer med snak om løst og fast, en rundtur på vinmarken og et kig på Peters hønsehold.

Vi håber på at se mange, nye såvel som gamle, medlemmer. Tilmelding ikke nødvendigt, men du må gerne skrive her i tråden, hvis du ved, at du kommer.

Transport fra Sjælland: Tanja (der poster opslaget) har plads til tre personer fra Sorø. Udgifter til bro og brændstof deles. Send en SMS på 51 86 71 71 eller ring, hvis du vil køre med.

Vel mødt!

Læs mere

Balancekunst

Det er svært at skulle lære at sidde på pindFoto: Dorthe Jørgensen

Læs mere

Hønsenes befrielsesdag 29. maj 2021

Fra 29. maj må alt fjerkræ i Danmark igen gå under åben himmelLæs mere

Den store fødselsdagsfest

Lagkage med majs, vindruer, syltetøj, flødeskum og revet ost må der til i anledningen af hønen Røde Mors 10 års fødselsdagFoto: Tanja Pedersen

Læs mere

Navigering

[0] Forum

Skift til fuld version