Helt klart, det giver gode resultater, og vi er jo ogsaa saa heldige her i UK at det fremdeles findes folk der opdretter disse racer i stor maalestok, saa der findes stammer med de "gamle" egenskaber.
For 7-8 aar siden var jeg selv veldig interressered i krydsninger med hybrider. Saalenge jeg brugte dyr ifra stammer der virkelig kunde legge aeg, fik jeg ogsaa virkelig gode resultater. Jeg gik aldrig lengere end til 3.dje generation ifra hybriderne, men ved valg af haner udenifra kan du let avle dyr der legger godt med aeg, og giver mere koed en "aeg-legningshybriderne". Ved at bruge "Suffolk Chequers" istedet for vanlige Plymouth Rocks syntes jeg at jeg fik mer aeg/koed udaf det foder jeg brugte. De er hvedsaglig en mindre varation af Plymouth Rocks, men med mere koed. Nu avler jeg kun serioest paa mine Croad Langshans, og jeg bruger mindst det dobbelte foder for at opnaa de samme resultater. Men, der er nog ingen kylling-race der smager saa godt. Siden dette er en "Maran-traad" saa boer jeg vel nevne at jeg synes Maran smager ganske ligt (og haver hvidt skin), det var nog en af hoved-grundene til at Langshan blev brugt i "opfindelsen af den moderne Maran.