Men dog bedre end dine mælkeærter
http://www.madabc.dk/frontpage.aspx?id=0&dbid=7027eb0e-1425-4c94-8f21-b38dc39925e4
Ej Bjørn, der er da gået et eller andet galt i din smagsløg der
Mælkeærter er da bare.. Ja himmelsk!! Det er nok en af de retter de fleste falstringe/lollikker sukker efter hvert år, med nye kartofler, gulerødder og selvfølgelig ærter.. Og gerne med flere end med den opskrift du har fundet frem.
Det vil aldrig blive helt rigtig sommer uden dem.
Men man kan ikke følge en opskrift på sådan noget.. Det er noget der går i arv. Som sikkert også sønderjydsk grønlangkål gør det. Det skal tages lidt gelænde som nogle siger
Og så skal der ikke mangles stegt (røget) flæsk!! Og når man kan få den mest kræsne køwenhavner, som kun ville spise burgers, hotdogs m.m med på den dille. Så må der da være noget om snakken.. At det er bare GODT!!
min families minder mere om denne opskrift.. Men skal jævnes med en smørbolle.. Hvis man jævner den. Alt andet ville være blasfemi.
Og smages til med sukker. Det gør vi (min familie)også med grønærterne. Og kan ikke forstå, hvorfor dem der godt kan lide grønærter ikke bryder sig om mælkeærter? Det er jo ikke så langt fra hinanden smagsmæssigt, udover det er mere suppe de mælkeærter.
http://www.dr.dk/Regioner/Sjaelland/Weekend/Mad/2006/06/01112434.htmMen gule ærter på sprængt and. Det kan så diskuteres
Tror det var smagen af det kogte fede skind der gjorde udslaget. Andeskind skal være stegt
Skal have gule ærter i oktober, med besøg fra svigermekanikken.. Det er vel ved at være tid, til at få fyldt fryseren, med en lille ny på vej.
Ja det kom vist lidt væk fra de gule ænder