hej.
vil lige høre om nogen kan hjælpe med en opskrift, eller lidt erfaring.
jeg skal ha´ gæster til spisning og har tænkkt mig at bruge min rømertopf for første gang. det skulle jo være så nemt, så man kan hygge med vennerne mens maden passer sig selv, smart nok.
jeg kunne tænke mig at lave kylllingestykker (ikke en hel kylling) med masser af grøntsager, og servere ris til.
hvis jeg nu tager nogle kyllingestykker, og fx. løg pastinakker, porre, gulerødder, seleri og lign,og så kunne så tænke mig noget med en hvidvin/flødesovs.
og nu til spørgsmålene:
passer hvidvin og fløde sammen ?
hvor meget hvidvin ? og hvor meget fløde ?
hva´med fond også ? (eller er det nok med kraften fra kød og grønt)?
hvilke krydderier passer, og hvor meget ?
hvor lang tid skal det have?
og på hvilken temperatur ?
det er til 5 personer.
det skal jo helst være afstemt, da man jo bare sætter fadet på bordet, så der ikke er noget med at smage maden til.
(er godt klar over det med at sætte den i vand og i en kold ovn)
...............håber virkelig der er nogen som kan hjælpe, og skære det lidt ud i pap.
og takker på forhånd