Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Susanne Ebbe efter 20 Januar , 2008, 17:43

Titel: Barbequekylling
Indlæg af: Susanne Ebbe efter 20 Januar , 2008, 17:43
Brun farin
Cola
Olie
Tomatketchup
Kinesisk soya
Citronsaft
Presset hvidløg salt, peber

Røres til en tyktflydende masse.

"ca. 1,5-2 dl brun farin som udgangspunkt.
Resten tilsættes lidt efter smag og behag, men pas på med soya'en, da den er ret salt.
Bliver massen for tynd, kan man bare komme mere brun farin og ketchup i."

Dette kommes over kyllingestykker i et ildfast fad.
2 dåser hakkede tomater kommes ved.
Kommes i ovnen v/175C i ca. 1 1/4 time.
Når halvdelen af tiden er gået kommes (kaffe-)fløde ved.

Serveres med løse ris.

Velbekomme

Hilsen Lone Mølgaard