Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns america.png

Nyeste

Forfatter Emne: HJÆLP - MÅR I MIT HØNSEHUS  (Læst 67533 gange)

0 Medlemmer og 2 Gæster læser dette emne.

Offline Ravennest

 • Passiv bruger
 • Indlæg: 57
Sv: HJÆLP - MÅR I MIT HØNSEHUS
« Svar #15 Dato: 31 December , 2008, 01:26 »
Det var da godt nok trælst for dig skakkels høns!!  :) Jeg ved ikke om jeg er heldig eller om mit hønse hus bare er godt sikret..  ;) Jeg har misted en høne i alle de år jeg har haft høns og den gik i et lille bur var ikke i det store hønsehus--

Min nabo fangede engang en mårkat i hans have så sprugte han mig om jeg ville aflive den forbi min far er jæger så har diverse skydevåben.

Men jeg håber da virkelig du får ram på dyret jeg ville bryde fundstædig sammen hvis jeg mistede mine hønse jeg har omkring 13 og en hane.. Jeg gør også så meget for at bestytte dem så muligt lukker hønsehuset hver aften og lukker den så ud igen. Så selvom et udyr skulle grave sig under hønse tråden og komme ind i gården kan den ikke gå ind i huset huset forbi den er låst. Har også planlagt at jeg skal have lagt cement gulv i huset.. ^^
« Senest Redigeret: 31 December , 2008, 01:28 Fra Ravennest »

Thorbjørn

 • Gæst
Sv: HJÆLP - MÅR I MIT HØNSEHUS
« Svar #16 Dato: 31 December , 2008, 13:29 »
I har kun alt for meget ret! :)

Offline Vibeke

 • Passiv bruger
 • Indlæg: 330
Sv: HJÆLP - MÅR I MIT HØNSEHUS
« Svar #17 Dato: 31 December , 2008, 16:28 »
Hej Thorbjørn
jeg havde besøg af en mår i sommer, den kom ikke ind gennem maskerne i tråden, de er 5+10cm, men over tråden.
Lukkede så straks over tråden og lukkede hønsehuset for natten i et par måneder, men der er nu åbent igen, og den kommer tilsyneladende ikke ind.
jeg har forsøgt at fange den i en fælde med winerbrød, æg, kattemad og resten af en høne uden resultat, så den er ikke nem at fange.
Man skal vist være meget omhyggelig med ikke at røre ved fælden med hænderne;  hvad jeg ikke har prøvet endnu er at lægge kattemad rundt omkring fælden, og så lidt efter lidt kun lægge det i fælden.
Nu har fælden så stået urørt i en måned, så jeg regner med at den, for måren altså, er en del af miljøet, og jeg regner med her i januar at prøve med kattemaden igen.
God fangst med din røver.
Vibeke

 
mvh
Vibeke

desværre ingen høns i øjeblikket

Thorbjørn

 • Gæst
Sv: HJÆLP - MÅR I MIT HØNSEHUS
« Svar #18 Dato: 01 Januar , 2009, 18:41 »
TAK :)

Offline Ole Nørgaard

 • Bruger
 • Indlæg: 116
  • Strynø Hereford Kød
Sv: HJÆLP - MÅR I MIT HØNSEHUS
« Svar #19 Dato: 26 Februar , 2024, 09:01 »
Hej, jer der har mår - hvilken trådtykkelse bruger I og kan I holde måren udenfor hønseegården?
Med venlig hilsen
Nørgaard

PT. 24 rugeæg - 8 creamlegbar, 6 blanding af creallegbar og maran, 6 bielefelder og 4 af maran..

Vi har økologisk Hereford kvæg som vi sælger som levende dyr og som slagt. Vi har 3 islandske heste samt 5 gamle pensionerede får samt 1 stk. Lagotto hanhund med navnet Luca..

Offline Inge Bodil

 • Bruger
 • Indlæg: 1
Sv: HJÆLP - MÅR I MIT HØNSEHUS
« Svar #20 Dato: 23 Marts , 2024, 16:53 »
Jeg har også fået ædt 5 hønsehoveder ad 2 gange. Første gang satte jeg en fælde op, og den blev fanget i løbet at 2 dage. Den sidste har jeg ikke fanget. Men jeg har sat havelamper rundt om hønsegården, og inde har jeg sat nogle havelamper op. Derudover har jeg hængt en radio der starter hver aften og sidst og måske ikke mindst så har jeg købt 2 små poser fra Ecostyle op. Jeg håber at det tilsammen skulle hjælpe. Men jeg ved at det med radioen hjælper. Da det har jeg haft flere år i min skunk. Jeg har tændt den hver gang den kommer, og så har jeg tændt radioen, så gik den igen. Jeg havde bestilt nogle nye Maran høns da den sidste mår kom, så det vil være meget ærgerligt hvis den mokker igen.
Jeg håber at måren rejser  8)

Inge Bodil