Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
america.png Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns

Nyeste

Velkommen

Danmarks største Internetportal om fjerkræ

Dansk Fjerkræ Forum er stedet for alle der holder fjerkræ som hobby.

Det er fuldstændig gratis at være med, og vi bestræber os på at samle de ca. 80.000 familier i Danmark, der holder hobby og hyggefjerkræ, og skabe et netværk via internettet alle fjerkræfolk i Danmark kan samles om.


Sider: 1 2 3 [4] 5 6 ... 40
Kære alle på forum

GODT NYTÅR!Foto: Lene Lestat (foto viser svanegæs)
1 kommentar
Dansk Fjerkræ Forum ønsker alle en Glædelig Jul


Foto: Tanja Maria Pedersen
2 kommentarer
Igen i år er alle fjerkræudstillinger aflyst pga. fugleinfluenza, så vi må nøjes med at se på billeder fra tidligere år. Her fra Landsudstillingen i Herning 2014, hvor der også blev udstillet æg.Foto: Egon Jensen
2 kommentarer
Kom til forumdag hos

Agger VIN & PARKGOLF
Ungersbjerge 7
5683 Haarby

18. september 2021 fra kl. 11-15For en del år siden mødtes vi, medlemmer fra Dansk Fjerkræ Forum, til hyggeligt samvær en gang om året. Desværre løb traditionen ud i sandet, efterhånden som Facebook "tog over", men i år mødes vi igen.

Der kan købes sandwich til 49 kroner, ved bestilling via denne tråd senest 16. september. Drikkevarer kan købes på stedet, hvor der også kan købes Peter Aggers hjemmelavede vin med hjem. Der vil være hyggelige timer med snak om løst og fast, en rundtur på vinmarken og et kig på Peters hønsehold.

Vi håber på at se mange, nye såvel som gamle, medlemmer. Tilmelding ikke nødvendigt, men du må gerne skrive her i tråden, hvis du ved, at du kommer.

Transport fra Sjælland: Tanja (der poster opslaget) har plads til tre personer fra Sorø. Udgifter til bro og brændstof deles. Send en SMS på 51 86 71 71 eller ring, hvis du vil køre med.

Vel mødt!
0 kommentarer
Det er svært at skulle lære at sidde på pindFoto: Dorthe Jørgensen
0 kommentarer
Sider: 1 2 3 [4] 5 6 ... 40