Allerførst: jeg DUER ikke til det med at angive mængder, da jeg ikke ved, hvor meget jeg bruger.
Jeg hakker det hele i en kødhakker samen med alm. løg ca. 1/4, og hvidløg og lidt chilli. (Det kan udelades) Så blander jeg salt, peber, mere peber end du lige tror, og timian eller hvad du nu kan lide i.
Til sidst fløde til det har en god konsistens. Du kan stege lidt på panden og smage, hvis du ikke kan lide det råt. Så op i nogle forme og bag ovnen. 160 gr. i 30-45 min alt efter formens størrelse. Stik i det med en træpind. Saften skal ikke være rød.
Hvis du har MEGET kan du lave det her kun med kråse og hjerter og laver en ren leverpaté.:
Hak et løg og lidt hvidløg fint og steg det blankt på en pande. Tilsæt leverstykkerne og steg dem hurtigt med. Rør hele tiden, sår skorpen ikke bliver tør. Tilsæt noget sprut, cognac, sherry eller hvad du nu kan lide, og lad sprutten koge af Salt peber og krydderier, til det smager godt og til sidst fløde til det har en blød og lækker konsistens. Så skal det hele blendes og kan spises med det samme. Smager godt koldt og lunt og kan fryses.
Jeg håber, du kan bruge det.