Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns america.png

Nyeste

Forfatter Emne: hakkekød  (Læst 3110 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline michael m

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 231
hakkekød
« Dato: 06 Marts , 2013, 15:46 »
hejsa ville prøve høre om der er nogen der har prøvet og lave hakkekød af deres høns.
tænker på vis en hane/høne er lidt sej som ovensteg er den det også så vis man hakker den til hønsefars og laver kyllingefrikadeller ?

Offline Niels Kongsbak

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 146
Sv: hakkekød
« Svar #1 Dato: 06 Marts , 2013, 15:52 »
Et dyr som er hakket vil ikke være sej at tygge i. Vær opmærksom på at de forskellige udskæringer har forskellig smag og fedtindhold. Derved kan man lave en fars af rent bryst eller rent lårkød, eller blandinger heraf. Hakker du skind med skal man være opmærksom på at det indeholder 40 - 50% fedt.

Offline michael m

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 231
Sv: hakkekød
« Svar #2 Dato: 06 Marts , 2013, 15:55 »
vil det sige niels vis jeg hakker mit kød så vil det være det samme og tygge på som det jeg handler i brugsen :-) bare med mere smag ?

Offline madsen

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 832
Sv: hakkekød
« Svar #3 Dato: 06 Marts , 2013, 23:07 »
Jeg bruger næsten alle mine slagte kyllinger til hakket fars, det er super til frikadeller - forloren hare - kødsovs osv. Det er ligeså mørt som købefars, men med mere smag.  /o
Hilsen Lene.
Brahma, Silker.
 I stor race.

Offline Niels Kongsbak

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 146
Sv: hakkekød
« Svar #4 Dato: 07 Marts , 2013, 08:16 »
Michael - det er korrekt.