Velkommen,
Gæst
. Venligst
log ind
eller
registér
dig. Modtog du ikke en
aktiverings-e-mail?
1 Time
1 dag
1 uge
1 måned
Altid
Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
Hjem
Forum
Hjælp
TinyPortal
Leksikon
Galleri
Søg
Kalender
TinyPortal
Downloads
Staff List
Recent Topics
Log ind
Registrér
Dansk Fjerkræ Forum
»
Forum
»
Hønsegården
»
Opskrifter
(Moderator:
Marita
) »
holdbarhed
Nyeste
Ny klægget kylling
Fra
Marie1
[01 Juni , 2024, 10:06]
Leghorn
Fra
Shahram
[29 Maj , 2024, 21:35]
Anbefaling: Epsom salt mo...
Fra
Britt N
[28 Maj , 2024, 15:17]
Høns ben er blevet sorte?
Fra
Simone W
[25 Maj , 2024, 19:46]
Moskusænder og symptomer ...
Fra
Gøgereden
[23 Maj , 2024, 18:41]
Se seneste billeder
Links
DFfR -racefjerkræ
Frit Fjerkræ
« forrige
næste »
Udskriv
Sider: [
1
]
Forfatter
Emne: holdbarhed (Læst 2508 gange)
0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.
The Mother
Mangler profiloplysninger
Indlæg: 357
holdbarhed
«
Dato:
05 Juli , 2011, 18:34 »
1
«
Senest Redigeret: 16 Juli , 2011, 10:14 Fra The Mother
»
Logget
Eva
Passiv bruger
Indlæg: 343
Sv: holdbarhed
«
Svar #1 Dato:
06 Juli , 2011, 10:49 »
Ja det kan du, jeg har ikke selv prøvet det. Men her er et link
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifts-service/vis-spurgt-efter-opskrift.php?id=5496
Det er nok mest til bagning og æggekage.
Ellers er det da med at nyde at vi flyder over i æg om sommeren, tænk på til vinter når vi er ved at vride hønerne for bare at få et par æg
Logget
Venlig hilsen
Eva
Finn Jensen
Fjerkræ Forum er bedst
Administrator
Indlæg: 7 840
Sv: holdbarhed
«
Svar #2 Dato:
06 Juli , 2011, 11:13 »
Frysning af æg
http://fjerkrae.dk/prod/index.php?topic=1095.0
Logget
"Først ignorerer de dig, så griner de af dig, så bekæmper de dig og så vinder du."
― Mahatma Gandhi
Udskriv
Sider: [
1
]
« forrige
næste »
Dansk Fjerkræ Forum
»
Forum
»
Hønsegården
»
Opskrifter
(Moderator:
Marita
) »
holdbarhed