Interessant emne vi her har gang i.
Der bliver omtalt røget rævekølle og røget grævlingekølle. Jeg stikker dem begge med røget bæverkølle! Det er en del år siden, men som jeg husker det var det meget godt, men jeg er også helt vild med røgvarer generelt. Og da ikke mindst røget fisk, som der bliver omtalt en del i diverse indlæg.
Her på siden har det vel størst relevans, at vi drøfter fjerkræ og tilberedning og eventuelt røgning deraf.
Men jeg er meget interesseret i at udveksle erfaringer med de af jer der også har interesse i røgning af kaniner, chili og andre gode sager.
Jeg har oprettet to blogs, der kredser om emnet selvforsyning. Den ene handler om haven og det arbejde der er forbundet dermed. Den kan I komme til via link:
http://selvforsyningshaven.wordpress.com/Den anden handler om det der kommer fra haven og som kan puttes i munden. Den har link:
http://selvforsyningshaven.blogspot.com/Jeg ville glæde mig til at få besøg af jer herfra Dansk Fjerkræ Forum.