Så skal der smovses.
har altså ikke nogle nøjagtige mål, det er sådan lidt på slump, men fælles er hellere lidt for meget end for lidt
skal laves i sautepande.
Kyllingebryster (beregn ca et pr pers.)
Bacon ca en pakke til 2-3 bryster (men spar ikke på det
)
en dåse hakkede tomater
cremefine, eller fløde alt efter temprament
ca ½ l til 3 bryster, men også her, hellere lidt mere end for lidt
Frisk båndpasta er toppen, men pastapenne kan gå an
Nå men steg baconen sprød og skær det i stykker på ca et par cm.... kan også gøres før stegningen. Bacon tages af panden Brysterne skæres i tern på ca 2 cm og steges i bacon fedtet. krydres med lidt salt og paprika.
når kødet er let brunet hældes tomaterne over og det hele vendes rundt et par gange. derefter hældes fløden /cremefinen over og baconen kommes i. lidt frisk basilikum er ikke tosset at putte i.
Lad det stå og simre mens pastaen bliver færdig.
Server og nyd det
Tager vel ca 20 minutter at lave og smager fantastisk.