Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: rosta efter 10 August , 2011, 08:51
-
Hej :)
Jeg er ny her på forum. Har lige fået mig en flok store Sussex, hvor et par af hønerne er blevet 2 år. Iflg Søren Ryge er en to-årig høne - og jeg citerer - "en udemærket lørdagskylling". Er der nogle af jer som har erfaring hermed? Jeg tænkte nok umiddelbart, at de nærmere skulle bruges som suppehøns, da jeg troede de var for seje, men hvis de duer som almindeligt "stege-kød", vil jeg da hellere det. Har en flok kyllinger også, så der skal alligevel skiftes lidt ud :)
Mvh Lene
-
En 2-års er fin i tarteletter eller karrysovs, efter 3 timers kogning. 'Lørdagshøne' tror jeg ikke på..
-
Velkommen på forum, Lene :D
Hos os ville en to-årig blive suppehøne eller noget andet i en sammenkogt ret, der skulle have god tid i trykkogeren.
-
Velkommen Lene. /o
Håber du er tilfreds med hønsene.
Glemte at sige at du godt kan risikere at de går helt i stå med æglægningen en måneds tid ved flytning :)
Det var nu ret hyggeligt at pensle hønseben ;) <H