Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Hallserydsgård efter 10 ſeptember , 2015, 12:21
-
Vi venter barn nummer to og er samtidig ved at drukne i "begynderäg", som jeg synes er for små til at kunne säljes. Så derfor söger jeg opskrifter på retter med äg, der kan fryses og bruges til frokost i en snäver vending. Pandekager og forskellige kager til barselsgäster er allerede på listen. Men der ud over er jeg helt blank! :o
Alle forslag er meget velkomne!
På forhånd tak.
-
Is!!
Og æggehviderne kan du bruge til marengs til isen.
-
Lagkagebunde. Så er det bare at tage et par stykker op og smække sammen når der kommer gæster.
-
Æg kan jo også fryses. Evt, kan man dele dem.
-
Æggekage - den kan varmes i mikroovnen. Min personlige favorit er den spanske "tortilia" som er fyldt med små kartoffelterne der er kogt møre i olie.
-
Grøntsagstærter
-
Jeg har aldrig forsøgt med frysning, men scrabled egg/røræg må kunne fryses. det kan i hvert fald opvarmes i mikroovn fra køleskabet af.
-
Til Marie1´s forslag om is, kan jeg tilføje, at jeg pisker hviderne og blander dem i isen, det giver en meget dejlig konsistens.
-
Tusind tak for svarene! Jeg skal helt sikkert teste at fryse nogle af æggene. Så kan jeg jo hurtigt lave både æggekager og tærter eller bage. Hvor længe kan henholdsvis hele æg, ren æggeblomme og ren æggehvide holde sig i fryseren?
-
Jeg var også ved at drukne i æg på et tidspunkt. Jeg slog 2 æg ud i hver sin frysepose, lagde poserne i en større frysepose (så har jeg samling på dem), og så i fryseren. De er glimrende i kager!
-
http://fjerkrae.dk/prod/index.php?topic=1095.0
-
Tak! Jeg må vidst i gang med at indfryse æg!