Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns Hønsekalender america.png

Nyeste

Forfatter Emne: Kyllinge Wienerschnitzel  (Læst 2492 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Susanne Ebbe

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 2 782
Kyllinge Wienerschnitzel
« Dato: 20 Januar , 2008, 17:32 »
Her er en knaldhamrende god kyllingeret.
4 personer: Man tager 4 store kyllingebryststykker, panerer dem i rasp, steger på panden i margarine i ca. 2 min. pr side, herefter ind i ovnen på 180 grader.
1 kg. skrællede og skivestårne (tynde skiver) kartofler råsteges på panden i ca. 45 min. Frosne ærter gives et opkåg i letsaltet vand.
Når kartofler er færdigstegte er kyllingerne også færdige.
Pynt/tilbehør : Citron i skiver, ansjoser eller små sild i lage, kapers og revet peberrod anrettes på kyllingebrysterne.
Fedtstoffer på kartoflerne er tilstrækkeligt som "sovs".
Serveres med hvid eller rose´ vin.
Hvis man hellere vil have schnitzler af lår skal de bare udbenes, dette gøres fra bagsiden af låret med en spids og skarp kniv, før kniven forsigtigt langs benet og den fineste filet er nu klar (jeg foretrækker så absolut schnitzler af lårene).
God appetit
Dalle Osen
Hilsen Susanne