Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
america.png Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns Hønsekalender

Nyeste

Forfatter Emne: Smagsprøver på kød fra forskellige hønseracer.  (Læst 16102 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Henriette Hall

  • Moderator
  • Indlæg: 3 901
    • fruen-af-ruevej.blogspot.com
Sv: Smagsprøver på kød fra forskellige hønseracer.
« Svar #15 Dato: 17 Juni , 2014, 20:48 »
Så er det ved at være tid til at I melder jeg til med nogle brystfilletter til prøvesmagningen. Jeg laver en liste over hvilke racer der er tilmeldt, hvis I skriver en pb til mig.

Mvh Henriette
www.fruen-af-ruevej.blogspot.com
Barneveldere. Stor sort dobbeltsømmet
1,9 New Hampshire. Store.
1 Dansk Landhøne. Stor.
2 røde kastrerede hankatte, en sort og hvid hittemis , 2 sønner og lejlighedsvis 1 sømand/ægtemand. ;)

Offline Peter Agger

  • Moderator
  • Indlæg: 1 125
Sv: Smagsprøver på kød fra forskellige hønseracer.
« Svar #16 Dato: 17 Juni , 2014, 21:29 »
Henriette!
Jeg slagter 6 La-Bresse haner i denne uge. La-Bresse haner har også bryster  ;D og hvor mange tror du vi skal bruge pr. race?
Hilsen
Peter

Offline Henriette Hall

  • Moderator
  • Indlæg: 3 901
    • fruen-af-ruevej.blogspot.com
Sv: Smagsprøver på kød fra forskellige hønseracer.
« Svar #17 Dato: 17 Juni , 2014, 23:55 »
Jeg tror det er nok med bryster fra 2 haner. Hvis man kun har fra en enkelt, så må jeg jo skære bittesmå bidder, men det går nok. Det skal jo bare være en smagsprøve, og ikke ødelægge appetitten til fællesspisningen.
www.fruen-af-ruevej.blogspot.com
Barneveldere. Stor sort dobbeltsømmet
1,9 New Hampshire. Store.
1 Dansk Landhøne. Stor.
2 røde kastrerede hankatte, en sort og hvid hittemis , 2 sønner og lejlighedsvis 1 sømand/ægtemand. ;)

Offline Henriette Hall

  • Moderator
  • Indlæg: 3 901
    • fruen-af-ruevej.blogspot.com
Sv: Smagsprøver på kød fra forskellige hønseracer.
« Svar #18 Dato: 31 Juli , 2014, 18:12 »
Indtil videre er der ikke nogen der har meldt sig med smagsprøve-kød ud over Peter. Og selv om jeg rigtig gerne vil smage hans berømte La Bresser, så bliver det en lidt kedelig forestilling hvis der ikke er flere der melder sig. Er det ikke snart tid til at slagte nogle af de tidligt tillagte hanekyllinger? Der må være en masse med dårlige kamme, skæve tæer eller andet der bare venter på at vi kan få lov til at prøvesmage dem.
www.fruen-af-ruevej.blogspot.com
Barneveldere. Stor sort dobbeltsømmet
1,9 New Hampshire. Store.
1 Dansk Landhøne. Stor.
2 røde kastrerede hankatte, en sort og hvid hittemis , 2 sønner og lejlighedsvis 1 sømand/ægtemand. ;)

Offline Frank H. Kristensen

  • Bruger
  • Indlæg: 1 771
  • Min hane og mig
    • hadstenfjer.dk
Sv: Smagsprøver på kød fra forskellige hønseracer.
« Svar #19 Dato: 07 August , 2014, 11:09 »
Kan være jeg kan tage et par Dværg Wyandotbryster med, men det er jo det kød vi selv nyder mest så det havde været nemmere med lår ;)
Opdræt af følende:
Mookee i Brune, Sølv og Isabel
Danske Parykker i Sorte, Røde og Gule
Triganino Modeneser i gazzytegningen i farverne Sort, Dun og Rødfahlede alle hvidbåndede

Med venlig hilsen
Frank H. Kristensen

Offline Henriette Hall

  • Moderator
  • Indlæg: 3 901
    • fruen-af-ruevej.blogspot.com
Sv: Smagsprøver på kød fra forskellige hønseracer.
« Svar #20 Dato: 07 August , 2014, 14:50 »
Ja, jeg er så træls, at jeg også vil gøre det nemt for mig selv når jeg skal tilberede x antal smagsprøver. ;)
Sender du lige en pb når du er sikker på om du tager noget med Frank?
www.fruen-af-ruevej.blogspot.com
Barneveldere. Stor sort dobbeltsømmet
1,9 New Hampshire. Store.
1 Dansk Landhøne. Stor.
2 røde kastrerede hankatte, en sort og hvid hittemis , 2 sønner og lejlighedsvis 1 sømand/ægtemand. ;)

Offline Frank H. Kristensen

  • Bruger
  • Indlæg: 1 771
  • Min hane og mig
    • hadstenfjer.dk
Sv: Smagsprøver på kød fra forskellige hønseracer.
« Svar #21 Dato: 07 August , 2014, 20:36 »
Skal jeg nok og måske du lige skal prikke til Storm og Christian igen med deres måske tilmeldte.
Opdræt af følende:
Mookee i Brune, Sølv og Isabel
Danske Parykker i Sorte, Røde og Gule
Triganino Modeneser i gazzytegningen i farverne Sort, Dun og Rødfahlede alle hvidbåndede

Med venlig hilsen
Frank H. Kristensen

Offline Peter Agger

  • Moderator
  • Indlæg: 1 125
Sv: Smagsprøver på kød fra forskellige hønseracer.
« Svar #22 Dato: 10 August , 2014, 08:28 »
Jeg har også taget et par Appenzeller haner fra nu der kan indgå. Der skulle jo gerne være lidt forskellige racer for at vi kan få noget ud af det.
Hilsen
Peter