Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
america.png Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns

Nyeste

Forfatter Emne: farseret kylling  (Læst 8350 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline jokeren

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 9
farseret kylling
« Dato: 02 Januar , 2010, 11:22 »
hej

er der nogle der ved hvordan man laver farseret kylling evt. en opskrift

Offline Bjørn Nielsen.

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 1 515
Sv: farseret kylling
« Svar #1 Dato: 02 Januar , 2010, 11:42 »
At lave farseret kylling er ikke så svært, her er nogle forskellige opskrifter på kylling :

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/katagorier-3.php?id=11142&limit=0

Offline Tina Holmberg

  • Bruger
  • Indlæg: 700
Sv: farseret kylling
« Svar #2 Dato: 02 Januar , 2010, 11:43 »
Og hvis du søger på google, får du 13.500 sider frem på farseret kylling  ;)
1,2 kobberfarvet maran
0,3 birchen maran
1,2 araucana, rumpless
1,1 lys sussex & 0,3 gul sussex
1,1 alaskan malamute - den største & stærkeste af slædehundene

Offline Marianne Vedel

  • Hønemor
  • Administrator
  • Indlæg: 15 304
  • metacamkills.com
    • maran.dk
Sv: farseret kylling
« Svar #3 Dato: 02 Januar , 2010, 12:28 »
Du kunne jo også udbene den inden du farserer den, det er rigtig lækkert.
Venlig hilsen
Marianne
❁◕ ‿ ◕❁
Dværgmaran i gråstribet, store maran i sort/kobber og blå/kobber samt splash, nogle "maraucana", 2.2 påfugle. 5 dejlige siameserkatte (sommetider også nogle killinger), et ukendt antal bier samt Sigurd og Vitus - to frække whippets.
Medlem af Marans Club France, Marans Club Deutchland, DFfR, Faxe Fjerkræklub.
Formand for Maranklub DK
www.maranklub.dk

Offline Bjørn Nielsen.

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 1 515
Sv: farseret kylling
« Svar #4 Dato: 02 Januar , 2010, 18:25 »
En farseret kylling, kunne også tage sig sådan ud :

http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=4516&highlight=kylling

Susanne

  • Gæst
Sv: farseret kylling
« Svar #5 Dato: 02 Januar , 2010, 18:58 »
Nøjjjj, det ser lækkert ud!

Jeg har bare prøvet at udbene en kylling. En gang! Og sikke en dejlig kyllingefrikassé, der kom ud af det  :D