Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Susanne Ebbe efter 20 Januar , 2008, 17:51

Titel: Kylling i kokos
Indlæg af: Susanne Ebbe efter 20 Januar , 2008, 17:51
Kylling i kokosmælk

3 chalotteløg
3 små fed hvidløg
1 stykke frisk ingefær - ca. 2 – 3 cm cm
3 - 4 forårsløg (ca. 150 g)
2 gulerødder
400 g kyllingebryst
2 dl hønsebouillon
2 dl kokosmælk
1 dl creme fraiche
1 tsk. maizena
1 spsk. friskpresset limesaft
salt og hvid peber efter behov
- evt. en skvis fløde!!!!

Løgene hakkes og hvidløg og ingefær hakkes fint.
Rens forårsløgene og skær dem i 2 cm store skrå stykker. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.

Skær kødet i strimler og lynsteg dette i en tykbundet gryde. Tilsæt løg, ingefær og hvidløg og lad det svitse lidt med. Tilsæt nu hønsebouillonen og lad det simre i ca. 10 min.

Rør cremefraiche med maizena, lime og kokosmælk (i luksusudgaven + fløde) og lad det simre med i ca. 10 min. mere.

Kan pyntes med fintskåret citrongræs

Tilbehør basmati eller jasminris.

Hilsen Hanne.