Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Susanne Ebbe efter 20 Januar , 2008, 17:32

Titel: Kyllinge Wienerschnitzel
Indlæg af: Susanne Ebbe efter 20 Januar , 2008, 17:32
Her er en knaldhamrende god kyllingeret.
4 personer: Man tager 4 store kyllingebryststykker, panerer dem i rasp, steger på panden i margarine i ca. 2 min. pr side, herefter ind i ovnen på 180 grader.
1 kg. skrællede og skivestårne (tynde skiver) kartofler råsteges på panden i ca. 45 min. Frosne ærter gives et opkåg i letsaltet vand.
Når kartofler er færdigstegte er kyllingerne også færdige.
Pynt/tilbehør : Citron i skiver, ansjoser eller små sild i lage, kapers og revet peberrod anrettes på kyllingebrysterne.
Fedtstoffer på kartoflerne er tilstrækkeligt som "sovs".
Serveres med hvid eller rose´ vin.
Hvis man hellere vil have schnitzler af lår skal de bare udbenes, dette gøres fra bagsiden af låret med en spids og skarp kniv, før kniven forsigtigt langs benet og den fineste filet er nu klar (jeg foretrækker så absolut schnitzler af lårene).
God appetit
Dalle Osen