Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Susanne Ebbe efter 20 Januar , 2008, 17:28

Titel: Kylling i kokosmælk
Indlæg af: Susanne Ebbe efter 20 Januar , 2008, 17:28
Hej

Jeg har på besøg hos nogle famile og fik denne gode og fine ret med kylling.

Til 6 personer skal bruges

1,5 kg kyllingekød
1/2 liter fløde ( kaffefløde kan bruges)
1 bundt porrer ( 3-4 Stk )
1 dåse kokosmælk
150 gram bacon.
4-6 fed hvidløg.

Salt og Peber.

Baconen skæres i tern og steges i en gryde til de har farve.

Kyllinge kødet skæres i strimler og steges i fedtet fra baconene i en gryde, der kan tilsættes lidt eksta olie. Kødet steger til det er hvidt.

Hvidløgene som presses, kommes i kyllingekødet

Porrene renses og skæres i skiver og koges 6-8 minutter til de er møre. Lidt salt i kogevandet.

Kyllingekød, fløde og kokusmælken blandes sammen og koges i ca 10 minutter, der efter kommes porrerne i og det hel smages til med salt og peber.

Lidt jævning kan kommes i hvis det er for tyndt.

Ris som tilbehør, Jasminris er fine til.

Også en god hvidvin.

Velbekommen

Tommy