Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Susanne Ebbe efter 20 Januar , 2008, 16:31

Titel: And kogt før stegning
Indlæg af: Susanne Ebbe efter 20 Januar , 2008, 16:31
Brug en god stor gryde - anden skal have lov til at svømme en sidste gang! kog anden i rigeligt vand med:

6 lauerbærblade
4 skalotteløg i stykker
15 sorte peberkorn
10 hvide peberkorn
6 grene frisk timian
2 grøntbouillontern.

Dette skal koge ca. 1 1/2 time og stilles koldt for at trække i mindst 12 timer. Skyen skal sies og koges ned til den ønskede smag/styrke. Anden deles og steges færdig i ovnen ved en dejlig varme, dvs. 220 til 250 grader. På denne måde bliver anden saftig og skinnet dejligt sprødt.

Jeg troede ikke på det men har overgivet mig... anden bliver bare perfekt.

Hilsen Helen