Dansk Fjerkræ Forum

Arrangementer og kampagner => Arrangementer og kampagner => Emne startet af: Finn Jensen efter 24 Februar , 2018, 12:40

Titel: Webinar omkring stalddørssalg
Indlæg af: Finn Jensen efter 24 Februar , 2018, 12:40
Hvis du går og tænker på at ville lave stalddørssalg af æg og/eller fjerkræ, så er her muligheden for at høre mere om det.

Frit Fjerkræ afholder et webinar, et online seminar omkring stalddørssalg mandag 5. Marts fra 19.30. Det kan ses direkte på YouTube hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål.
Kan du ikke lige se det på det tidspunkt, så kan du se det senere.

Tilmelding for medlemmer af foreningen Frit Fjerkræ på dette link.
https://frit-fjerkrae.dk/bliv-medlem/webinartilmelding/

Hvis du ikke lige er medlem, så kan du hurtigt blive det. Kontingent 50 kr/år
https://frit-fjerkrae.dk/bliv-medlem/


https://frit-fjerkrae.dk/2018/02/22/webinar-omkring-stalddoerssalg/
Titel: Sv: Webinar omkring stalddørssalg
Indlæg af: Margrethe efter 05 Marts , 2018, 23:17
Det webinar var ret interessant og en ny måde at formidle på. Det vil jeg skrive mig bag øret. Måske kunne vi bruge det på klubbais...
Titel: Sv: Webinar omkring stalddørssalg
Indlæg af: Finn Jensen efter 06 Marts , 2018, 07:52
Tak. Vi har ikke prøvet det før, så det var lidt spændende hvordan det faldt ud og blev modtaget.

Det er en måde at komme ud til en større geografisk kreds på en hurtig måde. Det er selvfølgelig ikke helt det samme som at mødes
Titel: Sv: Webinar omkring stalddørssalg
Indlæg af: Margrethe efter 06 Marts , 2018, 09:03
- Ja hvis jeg ellers kunne stave, ville jeg have skrevet på "klubbasis". Nå men jeg synes det fungerede rigtig godt, og netop: Når muhammed ikke vil, eller kan  komme til bjerget, kan bjerget på den måde komme den anden vej. Men jeg har nogle spørgsmål. Er det kompliceret at sætte op? Hvad koster det? Hvad kræver det? I var tre til at styre showet. Skal man være det for at det fungerer med alle funktioner som at modtage de indsendte spørgsmå og kommentarer eller hur?
Titel: Sv: Webinar omkring stalddørssalg
Indlæg af: Finn Jensen efter 06 Marts , 2018, 17:35
Det er ikke kompliceret at sætte op, men det er en god ide at øve sig inden. Det er faktisk gratis på den måde vi gjorde det.
Vi brugte YouTube og Google HangoutsLive. Foreningen Frit Fjerkræ er godkendt som en NGO, en nonprofit organisation, så vi kan faktisk streame i 8 timer i streg. Jeg tror der er en strammere begrænsning hvis man ikke er en NGO, men stadig gratis.

Det er en fordel at være mindst 2, men en øvet tror jeg godt kan være alene. Hvis du er interesset, så kan vi godt lave en test-session. Det kræver bare at du har en PC, mikrofon og måske webcam. Det skal være PC, du kan ikke styre det fra en tablet  (vi har prøvet), men du kan godt streame, jeg tror at Claus var fra en tablet i går.
Titel: Sv: Webinar omkring stalddørssalg
Indlæg af: Margrethe efter 06 Marts , 2018, 20:21
Tak for tilbuddet. Jeg vil først lige have fyldestgørende svar fra de andre om de ønsker, jeg går i gang med at sætte det i værk - med den forventning, de selv kommer lidt ind i kampen...