Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: P. Jakobsen efter 22 April , 2009, 07:40

Titel: dværgæg vs. store (alm) æg
Indlæg af: P. Jakobsen efter 22 April , 2009, 07:40
Måske et lidt dumt spørgsmål

Men nu har jeg jo også en lille dværghøne.. Hun har indtil videre lagt 2 æg. Et hver anden dag  :)

Men hvis nu man skal bruge dem i madlavning. f.eks bagning,  Hvor mange dværgæg bruger i så til målet alm. æg?  Jeg syntes blommen jo er gigantisk i forhold til hviden.

Når det gælder blødkogt æg? hvor længe giver i dem der.

Er altså rart med æg fra egen hønsegård :)
Titel: Sv: dværgæg vs. store (alm) æg
Indlæg af: Carsten Blohm efter 22 April , 2009, 07:44
 <P  Brug et ekstra i forhold til opskriften
3,5 min til eg godt blødkogt æg
Velbekomme
Titel: Sv: dværgæg vs. store (alm) æg
Indlæg af: P. Jakobsen efter 22 April , 2009, 12:50
 :)

Ja det blev et godt blødkogt æg :)

Tak for vejledningen